Страви набувають оригінальний зовнішній вигляд; равіоло, утворює плетистий кущ. Плоди дозрівають через 4 місяці після перших сходів, округлі, вагою до 1 кілограма. Всього за сезон буває не більше шести-семи штук на кущ. Мякоть равіоло при зберіганні теж розпадається на волокна, зберігаючи при цьому

137

горіховий живить вітамінами взимкуСтрави набувають оригінальний зовнішній вигляд;
равіоло, утворює плетистий кущ. Плоди дозрівають через 4 місяці після перших сходів, округлі, вагою до 1 кілограма. Всього за сезон буває не більше шести-семи штук на кущ. Мякоть равіоло при зберіганні теж розпадається на волокна, зберігаючи при цьому відмінний смак і вітамінність.
Пізні сорти кабачків для україникабачки тіволі радують формою і вмістомСтрави набувають оригінальний зовнішній вигляд;
равіоло, утворює плетистий кущ. Плоди дозрівають через 4 місяці після перших сходів, округлі, вагою до 1 кілограма. Всього за сезон буває не більше шести-семи штук на кущ. Мякоть равіоло при зберіганні теж розпадається на волокна, зберігаючи при цьому відмінний смак і вітамінність.
Пізні сорти кабачків для україниравіоло-кабачок з оригінальною м’якоттю

Особливості кабачків для білорусії

Клімат в білорусії також помірно континентальний, вегетаційний сезон триває від 180 днів на півночі до 208 днів на півдні. У цих умовах вирощують будь-які сорти кабачків від ранніх і надранніх, з терміном дозрівання 36-49 днів до середніх і пізніх, дозрівають через 60 і більше днів після посадки. До популярних сортів кабачків в білорусії відносять:

  • аполлон
  • аеронавт
  • білогір
  • білий
  • зебра
  • золотинка
  • іскандер
  • кавілі
  • маша
  • фараон
  • якір.

Безумовно, і в білорусії зберігає лідерство перевірений сорт грибовський 37.